Keresés

CONSTRUMA 2015 Találkozzunk személyesen!

News_Messe_Construma_470x260px_RGB_Newsseite
A Schöck Hungária Kft. szeretettel várja Önt is a 2015. április 15. és 19. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA szakkiállításon, az A pavilon 308/I standján.

2015. április 15-én, immáron 34. alkalommal nyitja meg kapuit a CONSTRUMA, melyen a Schöck Hungária Kft. is képviselteti magát. A Közép-Kelet-Európa második legjelentősebb építőipari szakkiállításaként jegyzett rendezvény a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban fogadja a szakmát és a nagyközönséget.

A szakvásár kiváló alkalmat nyújt a közvetlen találkozásra, hiszen szinte mindenki részt vesz rajta, aki személyesen szeretné megismerni az építőipar új trendjeit, újdonságait. Ennek fontosságát felismerve cégünk az elmúlt évekhez hasonlóan idén is aktív kiállítóként várja az érdeklődőket a seregszemlén. Látogassa meg Ön is a standunkat, ahol személyesen is megismerheti a Schöck termékeket:

A Schöck Isokorb® teherhordó hőszigetelő elem a legmodernebb megoldás az erkélyeknél kialakuló hőhíd ellen, beépítésével elkerülhető az építmény károsodása.

A Schöck Tronsole® a lépcsőházak lépéshang-szigetelésére kifejlesztett hangszigetelő rendszer, mellyel gyorsan és megbízhatóan teljesíthetők a lépcsőházban a lépéshangvédelemmel szembeni fokozott követelmények.

A síkfödémek az oszlopok alátámasztási pontjain nagy teherbírású átszúródási vasalást igényelnek, ezt kínálja a Schöck Bole®.

A Schöck Dorn rendszer a vasbeton födémek, gerendák és fal szerkezetek közötti dilatációnál kerül beépítésre.

Jöjjön el Ön is, és látogassa meg standunkat! Szeretettel várunk minden kedves látogatót az A pavilon 308/I standján.