Keresés

Új elnökség A vállalat felsővezetésében

Bild_News_H und W 16z9_FHD.jpg

Alfons Hörmann (jobb oldalon) igazgatótanács elnökeként kezdi meg a munkáját, egyben átadja a felügyelőbizottsági elnöki tisztségét Nikolaus Wildnek (bal oldalon).

BIL_NEWS_DE_Neuer-Vorstand_16z9_FHD.jpg

Alfons Hörmann (középen), az igazgatótanács elnökeként a vállalat nemzetközi tevékenységét vezeti, Dr. Harald Braasch (jobb oldalon) a gyártásért felelős- és Thomas Stürzl (bal oldalon) a kereskedelemért felelős ügyvezetőkkel közösen.

Alfons Hörmann a Schöck igazgatótanács elnökeként kezdi meg a munkáját, és egyben átadja a felügyelőbizottság elnöki tisztségét Nikolaus Wildnek.

2018 januárjától Alfons Hörmann, az igazgatótanács elnökeként a vállalat nemzetközi tevékenységét vezeti, Dr. Harald Braasch a gyártásért felelős- és Thomas Stürzl a kereskedelemért felelős ügyvezetőkkel közösen. Az új vezetőség stratégiai céljai között szerepel a hőszigetelő teherhordó elemek és a hangszigetelés technológia továbbfejlesztése. Alfons Hörmann vezérigazgatóként az elsődleges feladata a Schöck vállalat stratégiai irányítása, továbbá a Schöck nemzeti és a nemzetközi értékesítés és marketing felügyelete. Döntése értelmében lemondott korábbi felügyelőbizottsági elnöki tisztségéről, amelyet a Schöck korábbi ügyvezető igazgatójának, Nikolaus Wild-nek (64) adott át. Ezzel az új vezetői struktúrával megvalósult az, hogy a vállalat élén több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező szakemberek új szereposztásban irányítják a napi ügyeket.