Keresés
ILU_TR_Produktmotiv_Tronsole_16z9_FHD.jpg

Schöck Tronsole®A biztos lépéshangszigetelés "kék színű"

A nyugalom elemi alapszükséglet. A stresszel és zajjal teli világban egyre több nyugalomra és lazításra vágyunk. Az épületek zajszigetelése ezért sem tekinthető luxusnak, hanem sokkal inkább sürgető szükségszerűségnek. Különösen a társasházak lépcsőházainál kellene a tervezőknek erre több figyelmet fordítaniuk. Hiszen az itt keletkező zaj gyakori, szinte mindennapos konfliktusforrást jelent. Ezenfelül a kérdés jogilag is egyértelműen indokolt.

bővebben

Lépéshangszigetelés a legmagasabb színvonalon

A kiváló minőségnek köszönhetően minden Tronsole® rendszer tervezési biztonságot kínál és egyszerű kivitelezést tesz lehetővé. Ezzel a lépéshang-szigetelő rendszerrel a lépcsőn marad a lépés zaja, így gyorsan és megbízhatóan teljesíthetők a lépcsőházban a lépéshangvédelemmel szembeni fokozott követelmények. A Schöck Tronsole® egyszerre növeli a lakásminőséget és az épület értékét.

Komplett rendszer – minden lépcsőhöz megfelelő

A Schöck Tronsole® pontosan egymáshoz illeszkedő változatai hatékony lépéshangszigetelést biztosítanak minden területen, egyenes és húzott karú lépcsőknél egyaránt.

Biztonság a "kék vonallal"

A lépéshangszigetelő rendszerek tervezéskor és kivitelezéskor egyaránt kék színű vonalként látszódnak, amelyek körülveszik az egymástól elválasztandó lépcsőket és szigetelőalátétként viselkednek. Minden esetben a cél a biztos lépéshangszigetelés.

Egyszerű, hanghídmentes beépítés

A Schöck Tronsole® rendszer lehetővé teszi, hogy az építés során szabadon maradó hézagok hangszigetelő elemmel ki legyenek töltve, így biztosítva van a hanghídmentes beépítés.

Biztonság a tervezésben

Egyszerű és biztonságos tervezés. A Schöck Tronsole® típusok magyarországi műszaki engedéllyel rendelkeznek, hatásosságukat több éves gyakorlati tapasztalatok is igazolják.

BIL_MA_László--Gyöngyösi-2017_16z9_FHD.jpg
Vannak kérdései vagy személyes tanácsadást szeretne?

Gyöngyösi László

Építőmérnök, Mérnöktanácsadó

Telefon: +36 23 50 72 72

E-mail: laszlo.gyongyosi@schoeck.hu

Lépcsőrendszerek